За нас

Добре дошли при нас!


Ние сме креативни, нестандартни, различни, весели и най-важното - свободни личности с големи сърца, очакващи да направят чудеса за вас и вашите деца!


Детска академия за куклено-актьорско майсторство „Светулка“ отвори врати на 12.10.2014г.


Академията предлага обучения на модули и приема всички деца, желаещи да научат тайните на различните видове изкуства: кукловодство, актьорско майсторство, куклоконструкторство, правоговор, основи на сценичното действие, ритмика музика, нотна грамотност, афро танци, хип-хоп, китара, рисуване, приложни изкуства и вокално пеене.


Децата се обучават в зависимост от възрастта им, разделени на групи по 12 в пет възрастови групи: 3,5г. - 5г. рисуване, 5г. -7г.  всичи модули, 7г. - 11г. всички модули, 12г. - 15г., 15г. - 17г.


Нашата програма помага  на вашите деца да намерят и развият таланта си, без ограничения и рамки, а чрез креативност и свобода, така че да повишат самочувствието си, докато изучават любимите си стилове пееене, танци и приложни изкуства.


Специалистите ни обучават децата по специално създадена за целта схема, като всеки един от преподавателите ни е доказан специалист в своята област в сферата на изкуствата.


Обученията се провеждат всяка неделя в демонстрационен център за презентации и събития „ShowHow“ в София, ул. „Станислав Доспевски“ 101. Локацията е сигурно, модерно място, изградено по високи стандарти. Там имаме възможността да приветстваме децата в сграда от естествени материали с постоянен гост готвач и грижовния, отдаден на децата екип на „Светулка“ и „ТОМЕКО“, които да ги подкрепят и да им съдействат по време на заниманията.

Галерия обучения
Галерия база - ShowHow
Галерия занимания