Кристияна, новата светулка.

Колко много идеи мечтаеш да реализираш и точно, когато най- не очакваш, това се случва. Да, не ви ли се струва познато?
Ще ви разкажа за Кристияна, новата светулка.
Тя свети отдалече, не заради високия си ръст на манекен, а заради положителната енергия, която има към света, усмивката, красивите големи кафеви очи, както се пееше в една стара песен. Тя се връща от Милано. Там е била на специализация и я хващам в момент в който си търси работа.
Няма нищо по- любопитно от това да се докоснеш до мислите и чувствата на един млад човек, който иска своето място под слънцето. Тя мечтае за свои неща, но няма нищо против първо да се научи. Да, да влезе да работи, за да стане независима, да си намери своята квартира, да има възможност да си купи с първата заплата чанта, с една дума да има своята свобода.
Много се зарадвах, че има все още млади и амбициозни хора, които искат да покорят света. И точно това момиче, дойде да работи в нашата фирма. Всички ние имаме нужда от млади образовани хора, които да дойдат с новото време.
Дали ще издържи на напрежението и отговорността да извоюва своето място във фирмата и да покаже какво може на практика, само времето ще покаже, но аз бях длъжна да я поканя и подкрепя. Направете го и вие, няма да съжалявате. Това е моя, ваша отговорност, в това трудно време да подаваме ръка на всички млади хора и да им дадем шанс за изява. А те, те ще се докажат, вярвам в това. На добър път Кристияна.
Твоя светеща приятелка Ф.

Вашият коментар