Събития


Светулката организира бутикови събития за хора с изразен интерес към качествената храна и висок клас напитки. Концепцията и бранда са създадени от лъчезарната Фифика Георгиева, която е организатор и водещ на събитията.


Началото на тези различни кулинарни вечери започва през 2014 година и вече четири сезона от май – до септември радват посетителите с разнообразие от известни гостуващи лица, вкусни рецепти и ароматни вина.
Концепцията на Светулкови вечери предоставя възможност на гостите да вечерят в уютна и стилна атмосфера, наблюдавайки приготвянето на храната директно пред тях в професионално оборудвана кухня, като се наслаждават на висша кулинария и естетика на сервиране.


За всяко събитие гостуващият шеф готвач е лично поканен от организаторът Фифика Георгиева и заедно с нея предварително се съставя меню, което да събуди сетивата на гостите за вкусно приключение по време на вечерта. Менюто се съчетава с подходящи вина, често лично представени от производителя или вносителя на вината, а по време на събитието гостите имат възможност да задават въпроси директно на шеф готвача, докато той и екип от професионалисти приготвят храната.


Събитията ни са предназначени за всички, които търсят различно кулинарно изживяване. Място, на което освен сервирането на храна приготвена по нестандартни рецепти, се леят бутикови вина и много позитивни емоции. Добра възможност да се забавлявате с приятелите си или доведете семейството и децата си, тъй като за малчуганите винаги има специална цена за куверт.Cvetia_Bukvi Пролетни торти с букви и цветя
10479299_637801453019790_3501932379627504505_n Светулкови вечери - Партита

Светулкови вечери - Партита

Интерактивни вечери, Светулкови вечери... С внимание към добрата храна и радостта от изкуството! Поредна доза щастие ще споделим на нашите събития, в компанията на известни шеф-готвачи, които ще ви представят уникални рецепти.


Вижте още информация от новия ни сайт - тук !
Гост / Водещ
Програма на събитието
Запитване за куверт